تجربه را تجربه کردن خطاست وبسایت اصلی رسانه "معماری ما" رسانه ای برای انتقال تجارب دنیای آموزش معماری تا زندگی معماری با تجربه ی دانش آموختگان دانشگاه های معماری تهران، شهید بهشتی، هنر و ... مجله و نشریه معماری ما
تجربه ثابت کرده که در اداره جات دولتی خیلیها حس و حال کار ندارن یا کند کار میکنند یا اهمیت زیادی به کارشون نمیدن. صرف نظر از مسائل فرهنگی رایج در ایران، یک دلیلش رو میشه عدم علاقه به محوطه کار دونست. میشه بعد از افتتاح یک اداره، پارتیشن ها و دفاتر شخصی رو بدون تزیینات رها کرد تا افراد بعد از یک ماه کار کردن، خودشون فضا رو پرسونالایز کنن و نسبت به اعمال تغییرات دلخواهشون اقدام کنند. اینجوری دلبستگی افراد به محیط کار و علاقه به کار هم تشدید میشه. به نوعی تزیینات محیط خودساخته باشن.
با نیم نگاهی به کتاب درسهایی برای دانشجویان معماری، نوشته هریس هرتزمن
اتاق انتظار.ملزومات در اتاقهای انتظار ادارات و یا مطبها توجه به موارد زیر کمک به کیفیت فضاها میکند: نور طبیعی و همینطور دید داشتن به بیرون (دید باز) بسیار اینگونه فضاها را مناسب تر برای انتظار میکند. مبلمانی که دراین فضاها استفاده میشود باید دارای راحتی در طول زمان زیاد باشند نه راحتی لحظه ای (مبلمان نرمتر) مبلمانی که از اسفنجهای نرم تر ساخته میشوند در طول زمان زیاد اذیت کننده میشوند. حضور عناصری که سرگرم کننده هستند جزو ملزومات اینگونه فضاها هستند. حضور عناصر سبز (گیاه) در این گونه فضاها بسیار موثر در کیفیت بهتر فضاست.
ادارات.فضاسازی دیوارهای حائل و نوع تقسیم بندی ادارات خیلی وابسته به نوع کار و جریان کاری ایست که در آنست به همین جهت باید توجه شود که به چه میزان دسترسی ها کنترل شود و ارتباط همکاران با یکدیگر تا چه حد در معماری لحاظ شود یا نشود.
نکته دیگر در طراحی داخلی :درطراحی های داخلی این دسته از فضاها گاهی
میبینیم از یک رنگ در فضا استفاده شده در حالیکه این گونه فضاها باید دارای
چندین رنگ اون هم رنگهای بیشتر سرد و دارای خاکستری باشد تا هم کمتر خسته
کننده وهم کمتر تمرکز را به هم بزند.