تجربه را تجربه کردن خطاست وبسایت اصلی رسانه "معماری ما" رسانه ای برای انتقال تجارب دنیای آموزش معماری تا زندگی معماری با تجربه ی دانش آموختگان دانشگاه های معماری تهران، شهید بهشتی، هنر و ... مجله و نشریه معماری ما
اگه کار اول تون تو این زمینه ست دوباره بهتون تبریک میگم :)
فقط من چند تا سوال دارم
یک اینکه این کار چقد زمان برد؟ و اینکه میشه یه کم راجع به روش کار با وایتکس توضیح بدین؟ یعنی من خودم هیچوقت وقت نکردم برم دنبالش تا یاد بگیرم اگه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم. :)
واقعیتش اینکه چقدر زمان برد رو دقیقن نمی دونم چون فقط میخواستم تمرین کرده باشم و چون بین انجامش برای خشک شدن وایتکس هام صبر کردم اما اگه تقریبی بخوام بگم شاید یکی دو ساعت.
اما توضیح کلی: تو کار با وایتکس دو حالت وجود داره به نظر من .. 1.حالتیکه رنگ زمینه خیلی تیرست( مثل همین کار) 2. حالتیکه زمینه ی کار خیلی تیره نباشه ( که ان شا الله به زودی در سایت قرار میگیره )
در حالت اول چون رنگ های دیگه به غیر از خودوایتکس و روان نویس یا مداد رنگی سفید، خودشونو نشون نمیدن روی شت و عملن خاصیتی در ایجاد کنتراست ندارن، برای ایجاد کنتراست و معرفی خطوط و صفحه ها باید صرفن از خود وایتکس استفاده کنیم. و مثل سایه زدن ی صفحه هایی رو تیره در نظر بگیریم و ی صفحاتی رو روشن (البته اون صفحات روشن و تیره رو من شخصا بر اساس جهت تابش نور انتخاب نکردم و صرفن برای تمایز بین صفحات این کاروکردم.)
و البته اون صفحات تیره رو هم باید ی جوری باز با خود وایتکس هم معرفی کنیم بنظرم
(حتی اگه با روان نویس یا مداد رنگ ی سفید مشخص شده باشن) مثل استفاده از درخت و اینطور چیزا.
در حالت دوم اما میشه از رنگ های دیگه هم در افزایش کنتراست استفاده کرد و وایتکس تنها نیست و ی جورایی اینجا وایتکس میتونه با توجه به رنگ شیت عوض شه و اینجا نقششش فقط ی نقش کمکی به افزایش کنتراست و جذابیت کار باشه
در آخر ی چیز جالبی که هست و باید بهش توجه کنیم اینه که روی رنگ های مختلف وایتکس رنگ مختلفی تولید میکنه.. روی مشکی، قرمز.. روی بنفش صورتی و اینجا هم که این رنگی شده..
به نظرم باید از شیتی استفاده کنیم که وایتکس روش رنگی رو تولید کنه که با رنگ شیت هم خوانی داشته باشه و مکملش باشه :)
باز هم ممنون :)
امیدوارم موفق باشین
پاسخ:
ممنون به دلیل بالا بردن تجربه ی دیگران به وسیله ی آموزش شما